به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از اهواز، روزها چشم انتظار بارش باران برای شستن چهره شهر از آلودگی آلایندههای صنعتی و باز شدن راهی برای چند ساعت نفس کشیدن در هوای متبوع پاییزی هستیم اما در اهواز شرایط به گونهای است که پس از هر بار بارش باران چشمهایت را که میبندی تا از پاکی هوا لذت ببری پایت در چالههای آب فرو میرود!
وضعیت خیابانهای اهواز پس از بارش باران
امروز هم بعد از بارش باران در برخی از مناطق اهواز شاهد آبگرفتگی بودیم؛ فلاحی، یکی از ساکنان مناطق درگیر آبگرفتگی گفت: سالهاست که وعده مسؤولان نقل جلساتی است که پیرو رسیدگی به معضل آبگرفتگی و رفع آن برگزار میشود، جلساتی که خروجی مثبت آن عملا قابل مشاهده نیست!
او ادامه داد: امروز هم با چند دقیقه بارندگی باز هم مردم اهواز درگیر داستان تکراری آبگرفتگی معابر و خیابانها شدند. این موضوع گرچه برای گوش و چشم مسؤولان بسیار تکراری شده اما در واقعیت برای مردم چشیدن این وضعیت و وعدههای مسئولان هر بار تلختر از گذشته است.
وضعیت خیابانهای اهواز پس از بارش باران
آیا مسوولان یک بار طعم خسارتهای آبگرفتگی را چشیدهاند؟
پس از انتشار اخبار متعددی از اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکل آبگرفتگی در اهواز توسط دستگاههای مختلف، در هفته نخست آذر ماه امسال که شاهد بارش اولین باران قابل توجه در اهواز بودیم، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان اظهار غافلگیری کرد و گفت: از قبل میدانستیم که احتمال وقوع آبگرفتگی در ۱۸ نقطه شهر اهواز وجود دارد و تجهیزات پیشبینی و در محل مستقر شده بودند اما در چند نقطه غافلگیر شدیم زیرا سابقه آبگرفتگی نداشتند و دچار شکستگی و ریزش خطوط شدند.
نژادی یکی دیگر از شهروندان اهواز با اشاره به این سخنان مدیرکل مدیریت بحران خوزستان به خبرنگار فارس میگوید: نه تنها نقاط درگیر این بحران علاج نشدند بلکه مناطق جدیدی اضافه شدهاند و مسؤولان باید پاسخ قانع کنندهای برای این وضعیت داشته باشند.
او ادامه میدهد: این در شان مردم اهواز و سایر شهرهای خوزستان نیست که با هر بارش باران خانه و وسایلشان به زیر آب برود و خسارت زیادی را متحمل شوند.
نژادی افزود: آیا خود مسؤولان و خانوادههایشان یک بار طعم این دلهره و خسارت را چشیدهاند؟
آبگرفتگی در اهواز از خیابانها تا کوچهها
آبگرفتگی اهواز ضعف مدیریت شهری را نشان میدهد
سید محمد جواد رضوی عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز در خصوص آبگرفتگیهای اهواز میگوید: آبگرفتگی نه فقط مناطق کمبرخوردار، بلکه مناطق برخوردار را نیز درگیر کرد و این وضعیت نشان داد که مدیریت شهری تا چه حد ضعیف و ناکارآمد است.
وی با اشاره به غیر بومی بودن شهردار اهواز بیان کرد: شهردار اهواز در این شهر سکونت ندارد و هفتهای چند روز را در خارج از استان به سر میبرد از این رو امورات شهر را به معاونین خود واگذار کرده است که یکی از آنها یک فرد ردصلاحیت شده است و از تجربهی کاری برخوردار نیست.
رضوی گفت: یکی دیگر از معاونین شهردار نیز ناتوان است و وقت خود را بیشتر در فضای مجازی میگذراند و از طریق این فضا به دنبال دخالت در امور شورای شهر و تهدید، ارعاب اعضای شورا و پروندهسازی برای منتقدین است که نتیجهی آن ایجاد گرفتاری برای مردم است.
وضعیت خیابانهای اهواز پس از بارش باران
بودجههای تخصیصی کجا صرف شدهاند؟
چنانی شهروند اهوازی در گفتوگو با خبرنگار فارس میگوید: بودجه بسیار خوبی برای رفع مشکل آبگرفتگی اهواز که به نوعی به یک مشکل ملی تبدیل شده است تخصیص یافته اما چرا مردم این شهر همچنان با این معضل دست و پنجه نرم میکنند؟
او میگوید: اصلا چرا باید دچار آبگرفتگی شویم که بعد از آن چشم انتظار تخلیه آبها باشیم؟ بودجههای تخصیصی کجا صرف شدند که مردم هنوز درگیر هستند و یا چرا نباید کار بصورت اصولی انجام شود که پس از بارندگیها به فکر جمع آوری آبهای سطحی باشند؟